Search Results
Search results 1-20 of 90.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
Hi,
You can find new board on address: https://forum.ikariam.gameforge.com/
Please register there to continue with usage.
Old forum is in read only mode and will stay like that for some time.
Ikariam team
-
Kulturālo vērtību arhīvs
Mikhas - - Diplomātija
PostVēl 19 kultūras. Mikhas
-
Kulturālo vērtību arhīvs
Mikhas - - Diplomātija
PostAtvainojos par DP, bet nav iepējas editot savu ierakstu. Vēl 29 kultūras! Mikhas
-
Kulturālo vērtību arhīvs
Mikhas - - Diplomātija
PostDaudz brīvu kultūru Mikhas
-
Tiešām kvalitatīvu rakstu esi uzcepis! Prieks! Lai arī Junioriem fermu netrūkst!
-
Es esmu tikai par šādu kopā sanākšanu un patusēšanu. Jo iespējams šeit ir kāds kurš zin kautko par tādu forumu kā exs elve , nu un tur katru gadu tiek rīkots šāds te. Esmu uz diviem bijis, ļoti intresanti satikt ir cilvēkus kurus Tu zini no interneta dzīvē u.c. lietas. Ja būtu kautkur pie Rīgas, kur viegli nokļūt labprāt dotos Jūlijā.
-
Par kultūrām
PostPaldies draxo! Var droši slēgt, tas izskaidroja man neskaidro! Tēma tiek slēgta. Ja kādam ir vēl vērā ņemams piebilstams vai jautājams - sazinieties ar kādu no foruma moderatoriem. Draxo
-
Par kultūrām
PostNesaprotu ko šis nozīmē. Vakar lauzu kulturālo ar pāris profiliem kuri ir neaktīvi/palmā un nevajadzīgi. Taču tie stāv ar sarkanu svītru, bet vietu neatbrīvo. bde6e724615b44a48a299a01297870c3.png Kāds var paskaidrot, kad šie pazudīs un varēšu aizpildīt ar jauniem?
-
Amfiteātris
PostBaigi labā doma, taču jautājums cik sapratu tas nav uz ilgu laiku? Cik ilgi šāds bonus būs pieejams?
-
BAD vs NATO
PostRedzot esošās atskaites , var skaidri redzēt kurš dabon *** rupji izsakoties . Taču , saņemās nato , gribu redzēt tiešām skatāmu kauju . Nevis "rupji", bet nepiedienīgi izsakoties, kas nav atļauts Andžejs
-
Quote from KentaursLV: “Mērķi Mērķu ir daudz , taču šie būtu nozīmīgākie . - 50K KP . + /1.3.2016/ - 100K KP . + /2.3.2016/ - 250K KP . - 500K KP . - 1KK KP . - 10K ĢP . - 100K ĢP . ” 250K KP . +/~20.3.2016/
-
BAD vs NATO
PostŠis tiešām ir intresanti . Pievienojos neliešu varzas atbalstītājiem , žēl ka pats nevaru izvicināties . Ceru , ka lielie vīri saņems pelnīto ( vērsts uz abām aliancēm ) . Lai labi sitās , un resursi plūst ! Gaidīšu atskaites , par flotēm .